menu

Ontwerpen

Bij De Werkkamer kunt u terecht voor gepersonaliseerde meubelontwerpen van kasten en tafels tot sier- en kunstobjecten op basis van uw ideeën, bestaande ontwerpen, voorontwerpen of persoonlijke gesprekken.

Onze ontwerpen worden zoveel mogelijk in 3D getekend en digitaal met u gedeeld zodat u het ontwerp kan bekijken en aanpassingen kan laten maken totdat het volledig voldoet aan uw wensen.

Het ontwerp hoeft niet fysisch door De Werkkamer gerealiseerd te worden realiseren. Het ontwerp dat speciaal voor u is gemaakt, blijft uw eigendom en kan digitaal worden overgedragen in formaten zoals DWG, DXG of STL zodat het als basis kan dienen voor volume productie via andere actoren.

Om de maakbaarheid en haalbaarheid van een ontwerp te evalueren, werkt De Werkkamer vaak samen met designers en kunstenaars. In die zin maakt De Werkkamer ook prototypes maken of een beperkte serie van het ontwerp produceren voor testdoeleinden.

Bij De Werkkamer kunt u rekenen op maatwerk meubelontwerpen die volledig aan uw wensen voldoen. Neem vandaag nog contact op om uw meubelontwerpen of dromen werkelijkheid te laten worden.

Klik hier om een ontwerp- en maakverhaal in meer detail te lezen.

Dit zijn 2 ontwerpen van eigen atelier:

Geverifieerd door MonsterInsights