menu

Nieuws

Deelname aan de dag van de ambachten

Category: Nieuws

De Werkkamer neemt deel op zondag 19 november aan de dag van de ambachten waarop erkende ambachtslieden over heel Belgiƫ gratis de deuren van hun atelier. Het ideale moment om eens een kijkje te nemen achter de schermen! Meer info: https://dagvandeambachten.be/nl.

Restaureren is duurzaam

Category: Nieuws

Restauraties en herstellingen aan meubels en objecten helpt mee milieu, kost en maatschappijgericht te handelen en te denken. De Werkkamer gebruikt graag het woordje “respect” in dit verband tov van het object zelf en de omgeving in de meest breedste zin. Zo probeert De Werkkamer materiaaloverschotten optimaal te (her)gebruiken of een ander bestemming te geven. […]

Thuiswerken en leven

Category: NieuwsTag: #corona

De Werkkamer kan helpen in het maken en plaatsen van bureaus voor home working of het faciliteren van de combinatie tussen werk en het thuis-leven. Klik hier voor meer informatie.

De Werkkamer op de fiets !

Category: Nieuws

Om actief mee te werken aan de verandering die ecologisch en maatschappelijk nodig is, opteert De Werkkamer vanaf nu om verplaatsingen binnen een straal van 10 km uit te voeren met de “cargo” fiets, als de herstelling of het object het mogelijk maakt. Misschien moet ik nog een fiets-aanhanger bedenken om kasten te vervoeren … […]

Erkend ambacht

Category: Nieuws

De Werkkamer werd dit jaar erkend door de FOD Economie als erkend ambacht. Deze erkenning bekrachtigt het authentieke karakter van onze activiteit en knowhow.

Geverifieerd door MonsterInsights